söndag, februari 25, 2024

Artiklar

Skapa Användarkonto

Om du inte redan har öppnat Webtree Släktforskningsprogram följ instruktionerna från steg 1, annars gå direkt till steg 3:

 1. Klicka på Webtree i Navigeringsmenyn.
 2. När släktforskningsprogrammet Webtree har öppnats i ett nytt fönster: klicka på Logga in.
 3. Nederst i inloggningsrutan finner ni Begär nytt användarkonto - klicka på den länken.
 4. Fyll i all information som visas enligt bilden nedan: Observera att ni måste fylla i kommentarer - dvs. ange vilken koppling ni har till min släktforskning eller vilken annan motivering ni har för att bli registrerade som användare i mitt släktforskningsprogram.
  user reg

 5. Om registreringen lyckas visas följande text:

  Tack för din registrering
  Ni kommer att få en bekräftelse via e-post till e-postadressen( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ). Använd bekräftelsen för att aktivera ditt konto, om du misslyckas att aktiver ditt konto inom sju dagar kommer det att raderas (du kan då registrera kontot igen).

Efter du har följt instruktionerna i bekräftelse-eposten, måste administratören fortfarande godkänna din begäran innan du kan använda ditt konto.

För att logga in på sajten måste du veta ditt användarnamn och lösenord.

 6. I aktiveringsmailet ni får till den E-mail adress som angavs vid registreringen finns aktiveringslänken som ni skall klicka på. Ni kommer då direkt till Webtree's inloggningssida och följande bekräftelse visas på websidans högra sida:
  aktivering
 7. Ni måste fylla i ert lösenord, Användarnamn och Verifieringskod är redan ifyllda.
 8. Klicka sen på Skicka och registreringen slutförs.
 9. Det sista som sker är att du får en mail bekräftelse från mig om att ditt Användarkonto är klart att användas.

  Friskrivningsklausul

  Hemsidan strävar efter att hålla en hög standard på den information som offentliggörs på denna webbplats, men kan inte garantera att allt material som offentliggörs på webbplatsen är korrekt, fullständigt, pålitligt eller aktuellt till sitt innehåll. Hemsidan ansvarar inte för eventuella felaktigheter, försummelser eller oväntade förändringar som uppstår i samband med att information offentliggörs på denna webbplats eller används av 3de part.